Kotlety mielone z kapustą kiszoną
Kotlety mielone z kapustą kiszoną to pyszny i sycący obiad, który zaspokoi nawet największy głód. Soczyste, aromatyczne kotlety mielone podane z kwaśną kapustą kiszoną tworzą zgrany duet smaków, który zachwyci podniebienia każdego smakosza. Prosty w przygotowaniu, ten tradycyjny przepis z pewnością przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom domowego jedzenia.
Składniki
Przygotowanie
- Zebranie wszystkich składników wymienionych w transkrypcji, w tym mięsa mielonego, kapusty kiszonej oraz przypraw.
- Posiekane cebulę i czosnek, a także inne składniki dodane do mięsa mielonego.
- Odsączenie oraz osuszenie kapusty kiszonej.
- Podsmażenie cebuli i czosnku.
- Połączenie mięsa mielonego z podsmażoną cebulą, czosnkiem i innymi dodatkami.
- Formowanie kotletów z masy mięsnej.
- Smażenie kotletów na patelni na rozgrzanym tłuszczu.
- Serwowanie kotletów z kapustą kiszoną.
Jeśli chcesz znaleźć inne przepisy podobne do Kotlety mielone z kapustą kiszoną, możesz odwiedzić kategorię Danie główne.
Dodaj komentarz
Zalecamy również