Kotlety mielone z kapustą kiszoną

Kotlety mielone z kapustą kiszoną to pyszny i sycący obiad, który zaspokoi nawet największy głód. Soczyste, aromatyczne kotlety mielone podane z kwaśną kapustą kiszoną tworzą zgrany duet smaków, który zachwyci podniebienia każdego smakosza. Prosty w przygotowaniu, ten tradycyjny przepis z pewnością przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom domowego jedzenia.

Składniki

Przygotowanie

  1. Zebranie wszystkich składników wymienionych w transkrypcji, w tym mięsa mielonego, kapusty kiszonej oraz przypraw.
  2. Posiekane cebulę i czosnek, a także inne składniki dodane do mięsa mielonego.
  3. Odsączenie oraz osuszenie kapusty kiszonej.
  4. Podsmażenie cebuli i czosnku.
  5. Połączenie mięsa mielonego z podsmażoną cebulą, czosnkiem i innymi dodatkami.
  6. Formowanie kotletów z masy mięsnej.
  7. Smażenie kotletów na patelni na rozgrzanym tłuszczu.
  8. Serwowanie kotletów z kapustą kiszoną.
Kotlety mielone z kapustą kiszoną

Jeśli chcesz znaleźć inne przepisy podobne do Kotlety mielone z kapustą kiszoną, możesz odwiedzić kategorię Danie główne.

Alexandra Nowak

Jestem dziennikarzem z ponad 30-letnim doświadczeniem, specjalizującym się w pisaniu, korekcie i tworzeniu treści. Pracowałam w wielu mediach i agencjach. Obecnie piszę na tematy związane z rodziną i prowadzę własnego bloga kulinarnego.

Zalecamy również

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Go up