Makaron z tofu i warzywami

Makaron z tofu i warzywami to prosty, lekki i pyszny przepis na obiad. Wystarczy ugotować makaron, podsmażyć tofu z ulubionymi warzywami na patelni, dodać ulubione przyprawy i wszystko razem podać. To danie jest pełne białka roślinnego i wartościowych składników odżywczych, idealne dla wegetarian i miłośników smacznych dań.

Składniki

Przygotowanie

  1. Wymieszać sojowe makaron z tofu z warzywami, np
  2. Na patelni rozgrzać olej, dodać posiekany czosnek i cebulę.
  3. Smażyć warzywa wraz z tofu na patelni przez około 5-7 minut.
  4. Doprawić danie ulubionymi przyprawami, np
  5. Podawać gorący makaron z tofu i warzywami, posypany natką pietruszki.
Makaron z tofu i warzywami

Jeśli chcesz znaleźć inne przepisy podobne do Makaron z tofu i warzywami, możesz odwiedzić kategorię Danie główne.

Alexandra Nowak

Jestem dziennikarzem z ponad 30-letnim doświadczeniem, specjalizującym się w pisaniu, korekcie i tworzeniu treści. Pracowałam w wielu mediach i agencjach. Obecnie piszę na tematy związane z rodziną i prowadzę własnego bloga kulinarnego.

Zalecamy również

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Go up